Nincs engedélyezve a javascript.
Assisi Szent Ferenc élete

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
4 401 Ft
Borító ár:
4 890 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
4 401 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Már a kortársai is úgy beszéltek róla, mint Jézus Krisztus megtestesüléséről. Azt tartotta, ha vagyonod van, kardod is kell legyen, és ha kardot kötsz, előbb-utóbb megsebzel valakit, vagy meg is ölöd. Ő a békében hitt.
Leírás
Raktári kód:
217766
EAN:
9786156372659
Megjelenés:
2023.11.08.
Kötésmód:
füles, kartonált
Oldalszám:
352
Méret [mm]:
140 x 200
Nyelv:
magyar
Már a kortársai is úgy beszéltek róla, mint Jézus Krisztus megtestesüléséről. Azt tartotta, ha vagyonod van, kardod is kell legyen, és ha kardot kötsz, előbb-utóbb megsebzel valakit, vagy meg is ölöd. Ő a békében hitt. Szót értett az urakkal és a szegényekkel, a keresztényekkel és a muszlimokkal, sőt még az állatokkal is, hallgattak rá a fecskék, a bárányok és a farkasok éppen úgy, mint a föld népe, a pápa vagy a szultán. Békét teremtett, gyógyított, megváltoztatta az egyházat és a világot.

Életét rejtélyek és titkok veszik körül. Szunyogh Szabolcs könyve ebben az útvesztőben úgy kalauzol minket, hogy közben ott csillog a háttérben a középkori forgószínpad, császárokkal, királyokkal, áskálódó bíborosokkal, szép nőkkel és elszánt lovagokkal. Ez a regény mégsem pusztán a középkori szentről szól, hanem a nagyszerű Francescóról, az emberről, akit már kortársai is Szent Ferencnek hívtak.
Vélemények