Nincs engedélyezve a javascript.
Hangoskönyveim (Kérlek jelentkezz be, hogy kedvedre válogathass hangoskönyv kínálatunkból!)
Hangoskönyvek
Család és szülők
A terhességet, szülést, szoptatást, csecsemőgondozást és gyereknevelést nem kell könyvből tanulni, azonban a tudatosságért és tájékozottságért érdemes szétnézni a család és szülők kategóriánkban.
Olvass könyveket a gyerekvállalásról, a nagyszülőkkel való kapcsolatról, a jó válásról, az anyaságról, az apaságról, a mozaikcsaládról és a kamaszkori változásokról!

Ahogyan a köznyelvben is beszélni szokás: Gyermeket nevelni mindenki tud, kivéve az, akinek van. Kétségtelen, hogy ez az egyik legnehezebb feladat egy felnőtt ember életében. Mit szabad? Mit nem szabad? Jól csinálom-e? Megannyi ezekhez hasonló kérdés merül fel nap mint nap a legtöbb szülő fejében a gyermekneveléssel kapcsolatban.

Sokan úgy vallják, hogy a gyermeknevelés alapvető lényege szeretet és törődés kifejezése. Bár jókora felelősséggel és kihívással jár, de mindeközben ezeknél is nagyobb örömforrás nyújt számunkra, ahogy szemtanúi lehetünk gyermekünk felcseperedésének.

Napjainkban a nevelési témájú könyvek széles tárháza áll rendelkezésére minden anyuka és apuka számára. Új kutatások, új irányzatok, új módszerek jelennek meg. Ebben a forgatagban az ember néha az sem tudja, hogy hova kapja a fejét. Széles kínálatunkban garantáltan megtalálod az élethelyzetedhez passzoló szakmai és szórakoztató könyveket egyaránt.

A Montessori gyermeknevelési módszer egyik legfontosabb alappillére a gyermek tisztelete. Montessori idejében a gyermekekre általánosságban úgy tekintettek, mint „üres vázákra”, amiket a felnőttnek kell feltölteni tudással és engedelmességgel. Montessori ezzel ellentétben olyan szemmel nézte a gyermeket, mint aki születésétől fogva kerek egész, és a szülő/tanár feladatának a gyermek megismerését tekintette. Arra biztatott minket, hogy tegyük félre a saját egónkat, és tegyünk egy lépést hátra, hagyjuk őket hibákat elkövetni és azokat egyedül kijavítani. Ez sokszor hatalmas önkontrollt igényel részünkről, mivel úgy érezhetjük, hogy csak egy kicsi segítséggel sokat könnyíthetnénk vagy segíthetnénk. Mégis Montessori szerint inkább ne avatkozzunk közbe a gyermek tevékenységeibe, amikor csak lehetséges.

Rendelj a BOOK24 webáruházból család és szülő kategóriájú könyvet még ma! Fedezd fel nagysikerű gyermekkönyveinket és ifjúsági irodalmi szerzeményeinket is!
Ebben a kategóriában nem fizikai, hanem mobil telefonra letölthető digitális terméket tudsz vásárolni, amihez a VOIZ mobil applikáció felületén kell regisztrálni a szolgáltatásra. A megvásárolt hangoskönyvek csak a VOIZ applikáción belül elérhetők, amelyek letöltés után internet nélkül is hallgathatók a telefonon. Támogatott mobil készülékek: Android 5 és iOS6 feletti operációs rendszerek.
Kategóriák
Sorrend:
Jelenleg nincsen hangoskönyvünk