Nincs engedélyezve a javascript.
Beszélj úgy, hogy meghallgassa - amikor nem hallgat rád

Beszélj úgy, hogy meghallgassa - amikor nem hallgat rád
hiszti, nyafogás, kiborulás és más finomságok

Fordító:

Jelenleg nem rendelhető
Korábbi ár:
4 179 Ft
Borító ár:
5 499 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
4 949 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

A gyerek- és kamaszkor amúgy sem könnyű időszakát egészen meg tudják keseríteni azok a helyzetek, amelyekben beszélgetnénk a gyerekünkkel, de valahogy mindig mással van elfoglalva. Ha nagy nehezen végighallgat, akkor sem érdekli különösebben a mondandónk, s így a problémák nem oldódnak meg a beszélgetéssel, sőt inkább elmérgesednek.
Leírás
Raktári kód:
221220
EAN:
9789634758877
Megjelenés:
2024.05.22.
Kötésmód:
kartonált
Oldalszám:
280
Méret [mm]:
165 x 235
Nyelv:
magyar
A gyerek- és kamaszkor amúgy sem könnyű időszakát egészen meg tudják keseríteni azok a helyzetek, amelyekben beszélgetnénk a gyerekünkkel, de valahogy mindig mással van elfoglalva. Ha nagy nehezen végighallgat, akkor sem érdekli különösebben a mondandónk, s így a problémák nem oldódnak meg a beszélgetéssel, sőt inkább elmérgesednek. Ezekre a helyzetekre kínál konkrét megoldásokat a két szerző a Beszélj úgy... sorozat új kötetében.
Joanna Faber szerzőtársával a kipróbált és megbízható kommunikációs stratégiákat a gyerekkor legnagyobb kihívást jelentő pillanataihoz igazítja, és olyan nehéz helyzetekre is segítséget nyújt, mint a testvérek közötti civakodások, a kütyühasználat dilemmái, a házi feladat körüli bonyodalmak, a büntetés hátulütői vagy a dühkitörések.
A könyvben szülőktől és pedagógusoktól származó valós és tanulságos példákon, humoros illusztrációkon és szórakoztató gyakorlatokon keresztül kapunk segítséget a küzdelmekhez, amelyek ismerősek minden szülő, nagyszülő, pedagógus és más, gyerekekkel dolgozó felnőtt számára.
Joanna Faber háromgyerekes gyógypedagógus, évtizedes gyakorlata van speciális nevelési igényű gyerekek tanításában, és tapasztalataival nagyban hozzájárult anyja, Adele Faber népszerű Beszélj úgy... könyveinek sikeréhez. Szerzőtársával, Julie King nevelési tanácsadóval ez már a második közös könyvük.
Vélemények