Nincs engedélyezve a javascript.
Ezt jelentse az élet

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
3 260 Ft
Borító ár:
4 290 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
3 861 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Ebben a rendkívül olvasmányos, a nagyközönséget megcélzó könyvében Adler betekintést enged a serdülőkor nehézségeibe, a gyermekek tanulmányi, szakmai és családi problémáiba.
Leírás
Raktári kód:
221914
EAN:
9789635665488
Megjelenés:
2024.06.11.
Kötésmód:
kartonált
Oldalszám:
352
Méret [mm]:
135 x 200
Nyelv:
magyar
Ebben a rendkívül olvasmányos, a nagyközönséget megcélzó könyvében Adler betekintést enged a serdülőkor nehézségeibe, a gyermekek tanulmányi, szakmai és családi problémáiba.

Az individuálpszichológia kulcskategóriáira ebben a könyvében is kitér, úgymint a felsőbbség és a kisebbértékűség érzései, a társas érdeklődés, a kooperáció és a társadalmi hasznosság. Meggyőződése volt, hogy sok mentális zavar önzésalapú, és a közösségbeni kooperáció, felelősségvállalás, elköteleződés fejlesztése által gyógyíthatók vagy enyhíthetők. Megtudhatjuk, hogyan határozzák meg életünket a korai emlékképek, és olvashatunk az álmok megértésének szerepéről és jelentőségéről is.


A pszichoterápiák közül a pedagógiához és a neveléshez legközelebb az individuálpszichológia áll, ezért a pedagógiai pszichológia egyik alapirányzatának is tartják. Ha olvassák ezt a könyvet, a későbbi fejezetekből egyre jobban előbújik Adler, a nevelő, és ezért az individuálpszichológia szakemberei mellett elsősorban gyerekekkel foglalkozó pedagógusoknak és szülőknek ajánlott.
Vélemények