Nincs engedélyezve a javascript.
Flexibilis diéta

Flexibilis diéta

Előrendelhető
Várható megjelenés:
2024.05.20.
Borító ár:
5 499 Ft
Bevezető ár:
4 179 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

A legmodernebb táplálkozási modell az optimális testalkat, a csúcsteljesítmény és a rendíthetetlen egészség eléréséhez és fenntartásához.
Leírás
Raktári kód:
220839
EAN:
9789634758914
Várható megjelenés:
2024.05.20.
Kötésmód:
kartonált
Oldalszám:
340
Méret [mm]:
165 x 235
Nyelv:
magyar
"A legmodernebb táplálkozási modell az optimális testalkat, a csúcsteljesítmény és a rendíthetetlen egészség eléréséhez és fenntartásához.

Nem igazodsz el a különböző diéták állandóan változó világában? Nem csoda. Low carb, keto, zsírszegény, paleo és egyéb diéták, kimondhatatlan nevű étrend-kiegészítők és persze a mindenre is jó varázsszerek… mindez a végtelen frusztráció aknamezőjévé válik, kevés vagy semennyi fenntartható eredménnyel. Flexibilis diéta című új könyvében a több mint 25 éves táplálkozáskutatói és oktatói tapasztalattal bíró Alan Aragon segít, hogy véget vess a zűrzavarnak, és a siker útjára léphess.
Alan felfedi a diéták legnagyobb titkát: azt, hogy nincs egyetlen diéta mind felett, amely mindenkinek megfelelne. A siker kulcsa egy olyan személyre szabott program megtalálása, amely az egyén igényeire van szabva, és segíti őt a céljait támogató, életre szóló szokások kialakításában.
A Flexibilis diéta a legfrissebb kutatásokon alapuló, gyakorlatban tesztelt táplálkozási megközelítés, amely a makrotápanyag-egyensúlyra és a megfelelő élelmiszer-beszerzésre összpontosít, hogy a saját tempódban érhesd el étrendi és fizikai céljaidat. Egyszerűen követhető tervével Alan megmutatja, hogyan étkezz a meghatározott makrotápanyag-célokon belül, így elérhetővé és fenntarthatóvá téve a fogyást, elősegítve az egészséges táplálkozást, miközben nagyobb szabadságot élvezhetsz az ételválasztásban."
Vélemények