Nincs engedélyezve a javascript.
Életenergia

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
4 028 Ft
Borító ár:
5 300 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
4 770 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Íme egy átfogó magyarázat arra vonatkozóan, hogyan oldhatjuk fel mindannyiunkban az erőt. Ez az erő, az ÉLETENERGIÁNK kifejezetten meghatározza lelki és fizikai állapotunkat.
Leírás
Raktári kód:
221591
EAN:
9786156432575
Megjelenés:
2024.05.10.
Kötésmód:
kartonált
Oldalszám:
300
Méret [mm]:
130 x 200 x 40
Nyelv:
magyar
Íme egy átfogó magyarázat arra vonatkozóan, hogyan oldhatjuk fel mindannyiunkban az erőt. Ez az erő, az ÉLETENERGIÁNK kifejezetten meghatározza lelki és fizikai állapotunkat.

Azáltal, hogy megmutatja, hogyan szabadíthatod fel ezt az energiát, Dr. John Diamond megtanítja, hogyan: Vezess produktívabb, kreatívabb és boldogabb életet; Érje el a lehető legtöbbet; Pozitívan kezelje a mentális és fizikai stresszt; Csökkentse a negatív érzelmi állapotokat (gyűlölet, harag, féltékenység stb.) és növelje a pozitív érzelmeket (szeretet, hit, bátorság stb.); A betegségek megelőzése és leküzdése, valamint a jó egészség megőrzése; Fiatalabbnak tűnjön, miközben megtanulja eltüntetni az önbizalomhiány és a boldogtalanság vonalait az arcáról.

Dr. Diamond megközelítése az ÉLETENERGIA felszabadítására azon a felfedezésen alapul, hogy a tizenkét akupunktúrás meridián mindegyike egy adott érzelmi állapothoz kapcsolódik. Ha megtanulja értékelni ezeket az érzelmi állapotokat a könyvben leírt egyszerű izomteszt segítségével, meghatározhatja jelenlegi vagy bárki más érzelmi állapotát. A rövid napi meditációs program gyakorlásával egyensúlyban tarthatja érzelmeit és meridiánjait, így felfokozott ÉLETENERGIÁT érhet el, és megőrizheti mentális és fizikai jólétét és harmóniáját élete minden napján.
Vélemények