Nincs engedélyezve a javascript.
Így főz a Balaton – How to Cook at lake Balaton

Így főz a Balaton – How to Cook at lake Balaton

Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
Utolsó darab!
Borító ár:
9 900 Ft
Eredeti ár:
7 524 Ft
Book24 ár:
8 316 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Eredeti ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Book24 ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

A BALATON SOKUNK KEDVENC NYARALÓHELYE ... A könyv – a tavat körbeutazva – tizennyolc népszerű étterem és négy ikonikus cukrászda kínálatán keresztül mutatja be a térség hagyományos és megújult ízeit.
Leírás
Raktári kód:
202457
ISBN:
9786158134507
EAN:
9786158134507
Megjelenés:
2021.
Kötésmód:
keménytáblás
Oldalszám:
208
Nyelv:
magyar

A BALATON SOKUNK KEDVENC NYARALÓHELYE, négy évszakos pihenőhelye, amely az utóbbi években színvonalas gasztronómiai kínálatával és egyre bővülő kerékpárútjaival is csalogatja a látogatókat.


A könyv – a tavat körbeutazva – tizennyolc népszerű étterem és négy ikonikus cukrászda kínálatán keresztül mutatja be a térség hagyományos és megújult ízeit. A tulajdonosok mindannyian a Balaton szerelmesei, szenvedélyesen mesélnek a tóhoz való kötődésükről, éttermük filozófiájáról, megismerhetjük kedvenc főztjeiket és a hozzájuk ajánlott borokat. Ám nemcsak az ételek fotóiban gyönyörködhetünk, hanem az elbűvölő turisztikai célpontokban is, hiszen a könyv művészi fényképekben mutatja be a Balaton térségét. Olyan látnivalókat kínál, amelyek kihagyhatatlanok a tó körüli utunk során, és kerékpárral vagy elektromos kerékpárral is megközelíthetőek. Egyre több a bringás turista a tó körül, és ma már az a bakancslista, amelyen nem szerepel a Balaton-kerülő bringatúra, nem is bakancslista!
A könyv több mint 200 oldalon nyújt válogatást a Balaton gasztronómiai helyszíneiből, ízletes boraiból és turisztikai látnivalóiból. Szerzőinek célja, hogy meghozzák az étvágyat ahhoz, hogy az olvasó az év bármely szakában a Balatonhoz utazzon. Ott pedig kerékpárra pattanva bebarangolja az egyes régiókat, és legyen maga is aktív részese, élvezője a Balaton körüli gasztro- és kerékpáros turizmusnak.


LAKE BALATON IS A FAVOURITE HOLIDAY DESTINATION FOR MANY OF US, a holiday destination all year round that has recently been attracting visitors with its high-quality gastronomy and ever-expanding cycling routes.


This book – travelling round the lake – showcases the traditional and rejuvenated flavours of the region by presenting eighteen popular restaurants and four iconic pastry shops. The owners all love Lake Balaton, they talk passionately about their attachment to it, their restaurant philosophy, their favourite dishes and the wines they recommend. However, it’s not just the food that’s a delight to look at but also the charming tourist destinations, as the book presents the Lake Balaton region in artistic photographs. It offers attractions that are unmissable on a trip around the lake and can be reached by bike or e-bike. More and more tourists are cycling round the lake, a bucket list that does not include the Balaton cycle tour is not a bucket list!
Spread over more than 200 pages the book provides a selection of gastronomic sites around Lake Balaton, delicious wines and tourist attractions. The authors would like to whet the appetite of the reader for a trip to Lake Balaton at any time of the year. And once you are there, you can hop on a bike, explore the regions, and become an active part of the gastronomic and cycling tourism around the lake.

Vélemények