Nincs engedélyezve a javascript.
Obama

Obama
Az út honolulutól a fehér házig, és mindig tovább...

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
3 951 Ft
Borító ár:
4 390 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
3 951 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Az első feketebőrű amerikai elnök megválasztásának hiteles történetét, valamint elnöki tevékenységének  legellentmondásosabb két évét dolgozza fel az ismert külpolitikai újságíró. Méghozzá olyan körültekintően, hogy az olvasónak nem lesz kétsége: Barack Obama újraválasztása egyáltalán nem volt...
Leírás
Raktári kód:
111272
ISBN:
9789638516244
EAN:
9789638516244
Megjelenés:
2010.
Kötésmód:
keménytáblás, védőborítóval
Oldalszám:
312
Nyelv:
Magyar
Tömeg [g]:
640
Az első feketebőrű amerikai elnök megválasztásának hiteles történetét, valamint elnöki tevékenységének  legellentmondásosabb két évét dolgozza fel az ismert külpolitikai újságíró. Méghozzá olyan körültekintően, hogy az olvasónak nem lesz kétsége: Barack Obama újraválasztása egyáltalán nem volt véletlen.

"Az Obama jelenség ragyogó és precíz dokumentálása, hasznos olvasmány, megszívlelendő következtetésekkel Amerikával foglalkozó diplomaták, laikusok, a külpolitika megszállottjai és a hazai elit számára" - (Simonyi András)

"Bokor Pál könyve a legjobb újságírói tulajdonságok birtokában, ugyanakkor tudományos alapossággal, hitelesen mutatja be, hogyan tudta a fekete bőrű Obama legyőzni a Fehér Házban már nyolc évet töltött, tapasztalt és rokonszenves Hillary Clintont" - (Jeszenszky Géza)

"Bokor Pál Barack Obamáról szóló legújabb könyvének szakmai lektorálása nem munka, hanem kitűnő olvasmányélmény volt." - (Dr. Magyarics Tamás)
Vélemények