Nincs engedélyezve a javascript.
Én és Harag úrfi
Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
4 172 Ft
Borító ár:
5 490 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Közkedvelt Harag uraság, minden család számára örömül szolgál. A könyv célja, hogy segítse a gyermekeknek felismerni, megérteni, illetve ellenőrzés alatt tartani a haragjukat.
Leírás
Raktári kód:
213701
EAN:
9788099971104
Megjelenés:
2023.05.25.
Kötésmód:
keménytáblás
Nyelv:
magyar
Közkedvelt Harag uraság, minden család számára örömül szolgál. A könyv célja, hogy segítse a gyermekeknek felismerni, megérteni, illetve ellenőrzés alatt tartani a haragjukat.

A könyv Umu nevű rókalány történetét írja le, aki elárul nekünk különleges életéből egy titkot. Umunak vannak érzései, képes szeretni, örülni és szomorkodni is, nevetni és sírni.
És nemegyszer haragszik is. Egyszerűen mérgelődik, amikor szót kell fogadnia a szüleinek, vagy engedni a barátaival szemben. Vagy amikor a tobozokból nem sikerül megépítenie a tornyot. Időnként már az is felbosszantja őt, ha épp akkor van ideje az evésnek, vagy pont el kell menni a rókaiskolájukba.
Egyszóval zavarja őt, ha a dolgok körülötte nem az ő elképzelései szerint alakulnak. De a Vele való találkozás után aztán minden megváltozik, és Umu megtanul egy hatalmas dolgot.
A szerzőről
k4a47571.jpg
Iryna Zelyk

Egy édesanya, aki az életből merítve írja a meséket.

Iryna Zelyk második gyermeke születése után kezdett el meséket írni, hogy az idősebb fiának segítsen a kistestvér érkezésével összefüggő érzelmek megértésében.

Napjainkban a legolvasottabb gyermekírók közé tartozik a Szlovákiában, illetve Csehországban, és a gyermekek érzéseiről szóló egyedülálló könyvei sok család számára nemcsak ösztönzést adnak, hanem egyúttal segítséget is nyújtanak gyermekeik érzelmi nevelésében.

Öt sikeres publikáció után a gyerekek és a szülők közötti újabb érdekes, érzésekről szóló kommunikációs móddal állt elő. A „Lelkivilágunk virágoskertje” című játékának célja, hogy fejlessze az érzések felismerésére és feldolgozására irányuló képességet, teret biztosítson az őszinte kommunikációhoz és jelenlévővé tegye a szeretetet.

Könyveken és játékokon kívül meditációkat is ír, azzal a céllal, hogy kellemesebbé tegye a gyerekek elalvását, segítse őket saját érzéseik felismerésében, és egyúttal abban is, hogy kimértebben viszonyuljanak a gondolataikhoz, vágyaikhoz, érzéseikhez. Abban, hogy elérjék az abszolút nyugalom állapotát, amely biztosítja az egészséges alvást és gazdagabbá teszi a gyermek érzelmi egészségét.

Eddig 3 művét fordították le magyarra: „Én és Harag úrfi”, „Szeretlek” és a „Szia, félelem” című könyveit.

https://www.irynazelykhu.com

Vélemények