Nincs engedélyezve a javascript.
Szeretlek
Bestseller könyvek
Bestseller könyvek

Jelenleg nem rendelhető
Korábbi ár:
4 941 Ft
Borító ár:
5 490 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
4 941 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Egy történet a különleges és egyedülálló szülői szeretetről, ami biztosítja a gyermeket arról, hogy olyannak szeretik őket, amilyenek.
Leírás
Raktári kód:
213718
EAN:
9788099971098
Megjelenés:
2023.05.25.
Kötésmód:
keménytáblás
Nyelv:
magyar
Egy történet a különleges és egyedülálló szülői szeretetről, ami biztosítja a gyermeket arról, hogy olyannak szeretik őket, amilyenek.

Minden gyermeknek szüksége van arra, hogy érezze szülei szeretetét. Ez egy abszolút alap, „belépési engedély” az életbe, hogy önmaga lehessen, tanulhasson, növekedhessen és boldogan élhessen.
Félix, a csigafiú egy vidám teremtés, akinek szabad lelke van, és aki mint minden más gyermek, szereti a szüleit. Mivel annyira szereti őket, bizonyos helyzetekben, amikor hibát követ el, vagy nem fogad szót, elgondolkodik azon, hogy szülei szeretik-e őt hibái ellenére is. Gyakran feszült helyzetekben találja magát, melyek segítségével felismeri érzéseit és új életértékeket fedez fel. A történet végén Félix megtalálja a szabadság és a felelősség közötti határvonalat is, amely megtanítja őt arra, hogy minden érzése helyes ugyan és a szülei is mindig szeretik őt, de nem minden viselkedésforma elfogadható.

A „Szeretlek” az egyedülálló szülői szeretetről szóló könyv, amely egy történet segítségével nemcsak a gyermeki szíveket, hanem a felnőttekét is megszólítja. A könyv érdekes történetével a gyermeket oldalról oldalra egyre jobban megnyugtatja, hogy olyannak szeretik, mint amilyen. Egyúttal arra ösztönzi a szülőt, hogy gondolkodjon el azon, mennyire fontos a gyermek számára, hogy szeretve érezze magát, és rámutat olyan helyzetekre, amikor a szülő magatartása befolyásolhatja a gyermekeknek a szülői szeretetről alkotott felfogását.
Mondjuk el gyermekeinknek e történet segítségével is, hogy milyen nagyon szeretjük őket.
A szerzőről
Iryna Zelyk
Iryna Zelyk

Egy édesanya, aki az életből merítve írja a meséket.

Iryna Zelyk második gyermeke születése után kezdett el meséket írni, hogy az idősebb fiának segítsen a kistestvér érkezésével összefüggő érzelmek megértésében.

Napjainkban a legolvasottabb gyermekírók közé tartozik a Szlovákiában, illetve Csehországban, és a gyermekek érzéseiről szóló egyedülálló könyvei sok család számára nemcsak ösztönzést adnak, hanem egyúttal segítséget is nyújtanak gyermekeik érzelmi nevelésében.

Öt sikeres publikáció után a gyerekek és a szülők közötti újabb érdekes, érzésekről szóló kommunikációs móddal állt elő. A „Lelkivilágunk virágoskertje” című játékának célja, hogy fejlessze az érzések felismerésére és feldolgozására irányuló képességet, teret biztosítson az őszinte kommunikációhoz és jelenlévővé tegye a szeretetet.

Könyveken és játékokon kívül meditációkat is ír, azzal a céllal, hogy kellemesebbé tegye a gyerekek elalvását, segítse őket saját érzéseik felismerésében, és egyúttal abban is, hogy kimértebben viszonyuljanak a gondolataikhoz, vágyaikhoz, érzéseikhez. Abban, hogy elérjék az abszolút nyugalom állapotát, amely biztosítja az egészséges alvást és gazdagabbá teszi a gyermek érzelmi egészségét.

Eddig 3 művét fordították le magyarra: „Én és Harag úrfi”, „Szeretlek” és a „Szia, félelem” című könyveit.

https://www.irynazelykhu.com

Vélemények