Nincs engedélyezve a javascript.
Szia, félelem!

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
4 941 Ft
Borító ár:
5 490 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
4 941 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Egy történet arról, hogyan értsük meg és fogadjuk el a félelmeinket. A könyv nem csak a kis olvasók számára íródott, hanem a szülők számára is inspirációul szolgál, segíti azokat felkészíteni a gyermekeik különböző érzelmi igényeire.
Leírás
Raktári kód:
213717
EAN:
9788099971081
Megjelenés:
2023.05.25.
Kötésmód:
keménytáblás
Nyelv:
magyar
Egy történet arról, hogyan értsük meg és fogadjuk el a félelmeinket. A könyv nem csak a kis olvasók számára íródott, hanem a szülők számára is inspirációul szolgál, segíti azokat felkészíteni a gyermekeik különböző érzelmi igényeire.

Ki az, aki ne szeretne bejutni egy olyan iskolába, ahol megtanítanak arra, hogy hogyan kezeljük félelmünket? Umu a kis rókalány, Félix a csigafiú, Loló és Lili a gyíktestvérek éppen ma töltik első napjukat egy ilyen életiskolában. Az állatkák kíváncsiak és nagyon örülnek, de bensőjükben mindegyikük különböző félelmeket él át. A gyíkocskák félnek a sötéttől, a csigafiút a rémek kísértik, a kisfarkas attól fél, hogy elhagyja az anyukája és a kisrókát túlzottan is az foglalkoztatja, hogy mit gondolnak mások, és hogy fog-e nekik tetszeni. Szerencsére ott van a bölcs tanító néni, aki a tanulóknak segít abban, hogy találkozzanak a félelmeikkel, felismerjék azokat és megértsék, és megmutatja nekik, hogy azok leküzdésével megtaláljuk magunkban azt az erőt, amely ott lakozik a bensőnkben. A tanulók így egy egyedi tapasztalattal gazdagodnak. Hitte volna, hogy erre bármelyikünk képes? A könyvet nem csak a legkisebb olvasóknak szántuk, hasznos ösztönzésül szolgálhat a szülők számára is, akik a leírtakat alkalmazhatják gyermekük igényeihez.
A szerzőről
Iryna Zelyk
Iryna Zelyk

Egy édesanya, aki az életből merítve írja a meséket.

Iryna Zelyk második gyermeke születése után kezdett el meséket írni, hogy az idősebb fiának segítsen a kistestvér érkezésével összefüggő érzelmek megértésében.

Napjainkban a legolvasottabb gyermekírók közé tartozik a Szlovákiában, illetve Csehországban, és a gyermekek érzéseiről szóló egyedülálló könyvei sok család számára nemcsak ösztönzést adnak, hanem egyúttal segítséget is nyújtanak gyermekeik érzelmi nevelésében.

Öt sikeres publikáció után a gyerekek és a szülők közötti újabb érdekes, érzésekről szóló kommunikációs móddal állt elő. A „Lelkivilágunk virágoskertje” című játékának célja, hogy fejlessze az érzések felismerésére és feldolgozására irányuló képességet, teret biztosítson az őszinte kommunikációhoz és jelenlévővé tegye a szeretetet.

Könyveken és játékokon kívül meditációkat is ír, azzal a céllal, hogy kellemesebbé tegye a gyerekek elalvását, segítse őket saját érzéseik felismerésében, és egyúttal abban is, hogy kimértebben viszonyuljanak a gondolataikhoz, vágyaikhoz, érzéseikhez. Abban, hogy elérjék az abszolút nyugalom állapotát, amely biztosítja az egészséges alvást és gazdagabbá teszi a gyermek érzelmi egészségét.

Eddig 3 művét fordították le magyarra: „Én és Harag úrfi”, „Szeretlek” és a „Szia, félelem” című könyveit.

https://www.irynazelykhu.com

Vélemények