Nincs engedélyezve a javascript.
Ősvarázserdő

Ősvarázserdő
Kivágható érzéskártyákkal

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
4 023 Ft
Borító ár:
4 470 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
4 023 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Úgy tartják, a gondolatnak teremtő ereje van. És valóban, amikor álmodozol, szinte látod magad előtt a vágyott eseményeket, gondolatban átéled az örömöket és bánatokat, a boldogságot és a félelmet.
Leírás
Raktári kód:
205177
ISBN:
9789632947235
EAN:
9789632947235
Megjelenés:
2023.02.02.
Kötésmód:
kartonált
Oldalszám:
32
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
420

Úgy tartják, a gondolatnak teremtő ereje van. És valóban, amikor álmodozol, szinte látod magad előtt a vágyott eseményeket, gondolatban átéled az örömöket és bánatokat, a boldogságot és a félelmet. És lehet, hogyha valamit sokáig ismételsz magadban, előbb-utóbb elhiszed. De ez nem jelenti azt, hogy minden rossz dolog, ami eszedbe jut, megvalósulhat! És ugyanígy az elképzelt jó dolgok sem válnak valóra varázsütésre.


A varázslat akkor történik meg, ha jobban a dolgok mögé vagy magadba nézel, ha elgondolkodsz azon, hogy mi miért történik, vagy ki miért viselkedik úgy, ahogy. Ha bátran megfogalmazod az érzéseidet és a gondolataidat, nem hagyod, hogy legyűrjön a félelem, és vállalod a tetteid következményét. Ehhez néha szükség van bűvös szavakra, amelyek erővel ruháznak fel. A bűvös szót magadnak kell megtalálnod.


Ezt a könyvet is gondolatokból, érzésekből, bűvös szavakból és mesés képekből szőtte az író, a szerkesztő, és az illusztrátor. Te is bármikor megteremtheted a saját kis világaidat, erről szól az Ősvarázserdő. Lépj be!

Vélemények