Nincs engedélyezve a javascript.
Állj mellém

Szállítás:
2-5 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
4 139 Ft
Borító ár:
4 599 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
4 139 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

A végéhez közeledik az Iskolák Országos Versenye, a négy kitaszított szirteses diák pedig rendületlenül menetel a döntő felé. Sára, Vivi, Rajmund és Domini...
Leírás
Raktári kód:
202108
ISBN:
9786156340023
EAN:
9786156340023
Megjelenés:
2021.
Kötésmód:
füles, kartonált
Oldalszám:
560
Nyelv:
magyar
A végéhez közeledik az Iskolák Országos Versenye, a négy kitaszított szirteses diák pedig rendületlenül menetel a döntő felé. Sára, Vivi, Rajmund és Dominik határozott céllal érkeztek a versenyre: meg akarják nyerni a kupát, ezzel bizonyítva, hogy ők többek, mint néhány múltbéli hiba. Napról napra egyre szorosabb barátság fűzi össze a piros csapat tagjait a Hortobágyon, ahol az elszántság, a taktikázás, néha pedig a megérzésük az, ami továbbsegíti őket a következő körbe. Kérdés, hogy ez elegendő-e a végső győzelemhez. Az Iskolák Országos Versenye befejező kötetében kiderül, hogy Kocsis jól döntött-e, amikor Sárát, Vivit, Rajmundot és Dominikot választotta a címvédő csapatba, és lesz-e másodszor is "Nyertes Szirtes", emellett arra is fény derül, hogyan alakul a még függőben lévő kapcsolat…
A szerzőről
leiner_laura_03151584302258181.jpg
Leiner Laura

Leiner Laura magyar írónő 1985. április 22-én született Budapesten. Fiatalon kezdett el az írással foglalkozni, szerzőként 18 éves kora óta aktív. A Szent Johanna gimi ifjúsági naplóregény-sorozattal szerezte meg az ismertséget országszerte. Leiner Laura írói példaképei közé sorolja Hunter S. Thompson-t, Douglas Adams-et, Rejtő Jenőt és John Ronald Reuel Tolkien-t.

Leiner Laura az első regényét 18 éves korában írta meg, amelyet 2005-ben publikált Remek! címmel az Universal Hungary Lap- és Könyvkiadó jóvoltából. Ám kétségtelen, hogy a valódi, áttörő sikert a Szent Johanna gimi címet kapott ifjúsági naplóregény-sorozata hozta meg számára, amelyet a Ciceró könyvstúdió hozott forgalomba. A Szent Johanna gimi könyvsorozat darabjai sikerlistákon előkelő helyezéseket értek el. A népszerű sorozat első kötetét 2010-ben a Könyvfesztiválra jelentették meg.

A szerző könyvei a fiatal célcsoport szemszögéből íródtak, éppen ezért képesek a regények felkelteni és lekötni a korosztály figyelmét. Leiner Laura történetei bár fikciók, mégis valódi üzeneteket fogalmaznak meg, rendkívül olvasmányos és szimpatikus formában. Sok humor, érzelem és tanulság jelenik meg bennük. A könyvek cselekményei aprólékosan kidolgozottak, de nem jellemzi őket sem túlzott drámaiság, sem erőltetetten laza elemek. Életszerű, hiteles párbeszédek és szellemes kalandok azok, amiket a szerző kínál műveiben. A Szent Johanna gimi ma már több ezer Facebook „barátot” számlál, a sorozat tulajdonképpen napjainkra valóságos kultusszá nőtte ki magát.

Az ifjúsági irodalom jellemzően a 13-18 éves korosztályhoz szól a történeteivel. Rendszerint a könyvek szereplői is ugyanolyan kamaszok, mint az olvasók, akik a tipikus tini problémákkal küzdenek meg. A bemutatott témák mind a tinédzser korcsoportot érintik. A nehéz kérdéseket legtöbbször könnyen olvasható sztorikba csomagolják a szerzők, így a fiatalok számára is élvezhetővé válik a könyvek mondanivalója, amit könnyen be tudnak fogadni. Nagyon fontos, hogy az ifjúsággal meg tudjuk szerettetni az olvasást, ezért érdemes minőségi, fiataloknak szánt regényeket beszerezni.

Fedezd fel a Book24 széles kínálatában a nagyszerű Leiner Laura könyveket! Böngéssz bátran a további regény választékunkban!

Vélemények