Nincs engedélyezve a javascript.
A férfi

Jelenleg nem rendelhető
Korábbi ár:
4 499 Ft
Borító ár:
4 999 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
4 499 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Annyit már most nyugodtan elmondhatok, hogy akárcsak A nő című könyvnél - amely alapjában véve nem csupán a nőről szólt -, menet közben már itt is tudtam, láttam, hogy ez a könyv sem tisztán csak a férfiról fog szólni.
Leírás
Raktári kód:
127256
ISBN:
9789639604872
EAN:
9789639604872
Megjelenés:
2014.
Kötésmód:
keménytáblás
Oldalszám:
290
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
430
Annyit már most nyugodtan elmondhatok, hogy akárcsak A nő című könyvnél - amely alapjában véve nem csupán a nőről szólt -, menet közben már itt is tudtam, láttam, hogy ez a könyv sem tisztán csak a férfiról fog szólni. Szerettem volna sok mindent beletenni a férfiasság kérdéséről, a bűntudat megoldásának az elkezdéséről, a gyászról, halálról, búcsúról, elengedésről, virágokról, önmagamról. Tényleg sok mindent. Válaszokat egy sor kérdésre. Felvetéseket a pasikkal kapcsolatosan. Hogy például "miért élt a párom nyolc hónapig egy másik csajjal párhuzamos életet mellettem, miközben azt bizonygatta, hogy mennyire szerelmes belém?" A minap kaptam egy ilyen e-mailt! Épp karácsonykor robbant szét a dolog... Amikor ez a könyv készült, körbetelefonáltam egy csomó pasit, akit ismerek. A tinédzserektől kezdve az ötvenesekig valamennyiüknek ugyanazt a kérdést tettem fel: mitől érzik magukat férfinak. A kérdésre, hogy mitől érzik magukat férfinak, a pasik egy jelentős része azt felelte, hogy ezen ők még soha nem gondolkodtak, és ez a kérdés eléggé meglepetésszerűen érte őket... Holott a nők esetében az utóbbi öt-tíz év másról sem szólt, mint hogy definiálják, mi az, hogy nő... Úgy tűnik, ezek olyan dolgok, amelyekről a pasik általában nem beszélnek. Vagy csak nagyon felületesen. Magáról a férfilétről... Azért nem, mert "ez teljesen magától értetődő", hogy az illető férfi. Fel sem merül, hogy ezt bármi megkérdőjelezhetné..."
A szerzőről
189546062_330203825141924_6186205666682840346_n.jpg
Dr. Csernus Imre

Dr. Csernus Imrét az ország a Bevállalja? című TV műsorban ismerte meg, mint a szókimondó pszichiátert. A szakember évekig dolgozott az Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézetben szenvedélybetegekkel, magánpraxisában pedig problémák széles tárházával találkozott. Dr. Csernus Imre a könyveiben évtizedes tapasztalatát adja át történetek formájában tálalva, nem ritkán saját példáját használva szemléltető eszközként.

Írt már könyvet a szenvedélybetegségekről (Drogma), nemi szerepekről (A férfi, A Nő), párkapcsolati problémákról és szülő-gyerek konfliktusokról is.

Pszichológia és önismeret

Dr. Csernus orvosként sok olyan emberrel találkozott, akik a saját poklukban fortyogtak semmiféle kiutat nem látva helyzetükből. A karakán pszichiáter meggyőződése, hogy olyan helyzetekbe, amelybe az ember önmagát juttatta, önmaga ki is mászhat. Könyveiben a pokol részleteiről, az útkeresésről és az első lépésekről is ír a szakember. Kötetei őszinték, érthetőek, történetei segítenek a megfelelő kérdések megfogalmazásában, önismereti problémák kibogozásában. A Csernus-kötetek legalább olyan szenvedélyesek, mint írójuk előadásai. Keresse dr. Csernus Imre köteteit a BOOK24 kínálatában!

Vélemények