Nincs engedélyezve a javascript.
Így lettem bérgyilkos

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
5 301 Ft
Borító ár:
5 890 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
5 301 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

A doku-regény Dér Csaba a csantavéri halálosztó élettörténetét dolgozza fel a gyilkos saját, titkos naplója alapján. Dér Csaba életében születésétől kezdve meghatározó szerepet játszott a brutális erőszak. Gyerekként apja rettenetes haragja elől menekült el otthonról, fiatal fiúként a rémes nevelőintézetek, majd az igazságszolgáltatás egyre sötétebb bugyraiból keresett volna kiutat.
Leírás
Raktári kód:
217012
EAN:
9786156094285
Megjelenés:
2023.09.26.
Kötésmód:
kartonált
Oldalszám:
288
Méret [mm]:
169 x 244
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
400
A doku-regény Dér Csaba a csantavéri halálosztó élettörténetét dolgozza fel a gyilkos saját, titkos naplója alapján. Dér Csaba életében születésétől kezdve meghatározó szerepet játszott a brutális erőszak. Gyerekként apja rettenetes haragja elől menekült el otthonról, fiatal fiúként a rémes nevelőintézetek, majd az igazságszolgáltatás egyre sötétebb bugyraiból keresett volna kiutat. Testvérét kivégezték, édesanyja öngyilkos lett.
A pörgős, szókimondó stílus hitelesen adja vissza a dél-szláv háború árnyékában felcseperedő vajdasági magyar fiú döbbenetes élményeit, a nevelőintézetek rémes világát, a szökéseket, az állandó menekülést.
A szerző Dér Csaba szemén keresztül mutatja be azt a kaotikus utat, melynek végén a főhős számára nem marad más lehetőség, mint kivégezni a szerb alvilág egyik rettegett urát.
A könyv kemény témája ellenére sok szerelmes és vidám pillanatot is nyújt, köszönhetően a csantavéri mészáros romantikus alkatának, fagyos humorának és pozitív személyiségének.
Vélemények