Nincs engedélyezve a javascript.
Szerelem luxuskivitelben

Szerelem luxuskivitelben
II. rész - Kentucky

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
4 172 Ft
Borító ár:
5 490 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
4 941 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Dana sem kérheti, hogy a férfi apja legyen a donor. A dilemma közben váratlan segítséget kapnak, mely mindannyiuk életére kihat. Sor kerülhet egyáltalán a vesetranszplantációra?
Leírás
Raktári kód:
220836
EAN:
9786156509208
Megjelenés:
2024.06.11.
Kötésmód:
puhatáblás
Méret [mm]:
130 x 197 x 25
Nyelv:
magyar
Dana sem kérheti, hogy a férfi apja legyen a donor. A dilemma közben váratlan segítséget kapnak, mely mindannyiuk életére kihat. Sor kerülhet egyáltalán a vesetranszplantációra? Amikor a két fiatal között újra rendeződni látszanak a dolgok, Danát elrabolják és Kentuckyba hurcolják. Természetesen Damon utána megy. A lány itt ismerkedik meg Damon családjának történetével.

Mindeközben felbukkan a múltból egy ismeretlen ismerős, és szépen, lassan felszínre kerülnek a régi idők történései és sérelmei. Vajon Dana és Damon hirtelen felizzott szenvedélye túléli-e az előttük álló megpróbáltatásokat? Képesek lesznek felismerni az érzéseiket mindazok ellenére, ahogyan találkoztak? Amikor Dana élete ismét veszélybe kerül, Damon felteszi magának élete eddigi legnagyobb kérdését: képes lenne-e áldozatot hozni a nőért, akit szeret?
Vélemények