Nincs engedélyezve a javascript.
Képeskönyv

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
4 559 Ft
Borító ár:
5 999 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
5 399 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

A kötet címe Képeskönyv, ami a negyedik verseskötetem, A fáklya, A harcos titka és a Barackvirág után. Miért képeskönyv? Egyrészt van néhány vers benne, amit fénykép ihletett, és amelyek a képpel együtt szerepelnek, mint képes vers.
Leírás
Raktári kód:
219346
EAN:
9789635744848
Megjelenés:
2024.03.01.
Kötésmód:
puhatáblás
Oldalszám:
244
Méret [mm]:
125 x 195 x 18
Nyelv:
magyar
A kötet címe Képeskönyv, ami a negyedik verseskötetem, A fáklya, A harcos titka és a Barackvirág után. Miért képeskönyv? Egyrészt van néhány vers benne, amit fénykép ihletett, és amelyek a képpel együtt szerepelnek, mint képes vers. Másrészt vannak benne versek a képességekről, képessé válásról.
Ebben a kötetben is a mozgáson keresztül megtapasztalt fizikai és mentális rendeződés ihlette versek képezik az alapot, ahogy a mozgásos meditáció, a MediBall, egyre több és mélyebb önismereti réteget fed fel.
A mozgáson keresztül az agyat fejlesztjük. Amit el tudunk képzelni, arra képesek vagyunk. Amiről nincs képünk, arra képtelenek vagyunk. A képesség bennünk van. Minél teljesebben, annál teljesebbek vagyunk mi magunk is. A versek ezeknek a képességeknek a felfedezéséről szólnak. A mozgás maga az élet, így a versek az életről szólnak, hiszen a MediBall szlogenje is azt mondja, hogy "Minden életjelenség mozgásban nyilvánul meg. változtasd meg a mozgásod és megváltozik az életed." Ahogy a tapasztaláson keresztül egyre mélyebbre merültem magamba, úgy törtek fel egyre mélyebb megélést mutató versek. Ezeket a megéléseket mutatom be. Ahogy az élet pillanatait az én szemüvegemen át adom át kedves olvasó. Találunk közös hangot, hisz az élet hangja, az közös, mely ezernyi formában jelenik meg.
Vélemények