Nincs engedélyezve a javascript.
Barackvirág

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
2 691 Ft
Borító ár:
2 990 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
2 691 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

A Barackvirág a harmadik verseskötetem, A fáklya és A harcos titka után. Ebben a könyvben is a MediBall által megtapasztalt érzetek, érzések, gondolatok a fő ihletforrás.
Leírás
Raktári kód:
202164
ISBN:
9789635741649
EAN:
9789635741649
Megjelenés:
2021.
Kötésmód:
puhatáblás, ragasztókötött
Oldalszám:
128
Nyelv:
magyar
A Barackvirág a harmadik verseskötetem, A fáklya és A harcos titka után. Ebben a könyvben is a MediBall által megtapasztalt érzetek, érzések, gondolatok a fő ihletforrás. A MediBall egy mozgásforma, egy mozgásos meditáció, egy önkifejezési forma, egy nem mindennapi sport. Képekkel, érzetekkel dolgozik. Harmónia, rendeződés, szabadság. Előttem a kép, erősödik bennem az érzet, ahogy az oktató kérésére elképzelem, hogy egy létrán állva nyúlok a barackért, s közben minden porcikám azért dolgozik, hogy egyensúlyban maradjak és elérjem a célt.
A barackvirág az út eleje. Az úté melyen új dolgokat fedezhetsz fel magadról, a világról, az egyensúlyról, ha velem jössz egy verses utazásra. Barackvirág Zamatos gyümölccsé érik a barackvirág. Minden porcikáddal mozdulsz érte, Mikor a tested, lelked az egyensúlyt elérte, Megnyílik egy új szabad világ. Nem kell semmit sem kitalálnod. Nem kell semmit "csinálnod". Egy pici biztos pont és a tested tudja, hogy kell szállnod, Szárnyak nélkül a föld felett járnod. Mozdul a központ, érződnek az irányok, A mozdulataid merészek, vagányok. Nem félsz elhagyni a biztosat, Mert tapasztalni szeretnéd szabadságodat.
Vélemények