Nincs engedélyezve a javascript.
A múlt fogságában

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
3 591 Ft
Borító ár:
3 990 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
3 591 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

De semmi sem örök, Áron. - Kivéve a végtelen. És mi vagyunk a két párhuzamos egyenes. Azok pedig mindig találkoznak a végtelenben.
Leírás
Raktári kód:
214441
EAN:
9786156297488
Megjelenés:
2023.
Kötésmód:
kartonált
Oldalszám:
202
Nyelv:
magyar
De semmi sem örök, Áron.
- Kivéve a végtelen. És mi vagyunk a két párhuzamos egyenes. Azok pedig mindig találkoznak a végtelenben.

Ha Nelli és Áron útjai újra keresztezik egymást, egy biztos, ott kő kövön nem marad.

Nelli már három éve a Theatrum színésznője. Szereti ezt a zsongó világot, elbűvöli a csillogás és a szerepek, amikben megcsillogtathatja tehetségét. Az rántja ki a próbák és előadások körforgásából, hogy barátnője előáll az ötlettel, utazzanak Genovába pár napra, megmerítkezni az olasz életérzésben és megtapasztalni az olasz szerelmet. Nellit teljesen magával ragadja a dolce vita hangulat, melynek egykori szerelmével, Áronnal való találkozása vet véget.

Ez a történet akár egy romantikus-erotikus regény is lehetne, ha a múlt csupán kettejük heves érzelmeivel és az újra fellobbanó olthatatlan vágyakkal köszönne vissza. De a háttérben más erők is mesterkednek a lezáratlan múlt árnyai közt megbújva.

A kérdés csupán az, hogy ki Nelli és Áron ebben a veszélyes játékban.

A préda vagy a vadász?
A szerzőről
Császi Zsüliet
Császi Zsüliet

Császi Zsüliet világéletében a könyvek megszállott szerelmese volt. Bárhova ment is, mindig lapult egy könyv a táskájában. Már kisgyermekként is szeretett beleszippantani a frissen nyomtatott kötetek lapjaiba és habár még olvasni nemtudott, a képek alapján saját történeteket talált ki óvoda társainak.

Papírra vetett gondolatai azonban csak kamaszkorában láttak napvilágot, viszont onnantól kezdve nem volt megállás. Írásai több mint másfél évtizeden keresztül csak versek formájában jelentek meg, különböző irodalmi folyóiratokban és antológiákban, majd 2018-ban a „Bárányfelhők közt libabőr” című önálló verses kötetében kaptak helyet.

Időközben elvégezte a jogi egyetemet és ügyvéddé cseperedett. Azt azonban álmodni sem merte volna, hogy regényíró lesz.

Miután büszkén befejezte élete első regényét, naivan kiírta a végére: The end. Másnap egy félmaratoni futóversenyen vett részt, és gondolataiban elmélyülve, minden egyes kilométerkőnél egyre biztosabb volt abban, hogy ez még nem a vége volt. Valóban nem, ugyanis ez csak a kezdete volt egy trilógiának.

Vélemények