Nincs engedélyezve a javascript.
A szabadság kulcsa

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
4 041 Ft
Borító ár:
4 490 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
4 041 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

"A szabadság kulcsa fülszöveg:
– Felőlem a holdon is lehetnénk.
– De szép is lenne, Istenem! Elviszel oda?
– El én!
Leírás
Raktári kód:
221613
EAN:
9786156297570
Megjelenés:
2024.05.14.
Kötésmód:
puhatáblás
Oldalszám:
205
Méret [mm]:
135 x 200 x 15
Nyelv:
magyar
"A szabadság kulcsa fülszöveg:
– Felőlem a holdon is lehetnénk.
– De szép is lenne, Istenem! Elviszel oda?
– El én!
A történet Genova után Budapesten folytatódik. Ahogy a természetet elkerülhetetlenül változik és szükségszerűen megújul, úgy ugyanezt Nelli is megtapasztalja a saját életén. Genova megmutatta neki, hogy a színészet után egy csendesebb művészetben kell kiteljesednie, ezért festeni kezd, majd művészeti galériát nyit.
De hiába hiszi azt, hogy ezzel a megújulással a múltját végleg lerázhatta magáról, amikor Áron és Balázs megjelennek az életében, ismét minden fenekestül felfordul. Nem elég, hogy a hold elérhetetlen távolságra kerül, de úgy tűnik, hogy az elmúlt kapcsolatok hevéből születő, leküzdhetetlen vágyak fellobbanó lángja ismét felperzseli az életét, hacsak a múltja sötétje ismét magába nem rántja.
Vajon Áron ki tud bújni a bőréből, vagy mindenkit bajba kever? Balázs meg tudja tartani az ígéretét, hogy mindenkit megvéd? És ez elég lesz ahhoz, hogy Nelli élete ismét stabil talajra kerüljön?
"
A szerzőről
Császi Zsüliet
Császi Zsüliet

Császi Zsüliet világéletében a könyvek megszállott szerelmese volt. Bárhova ment is, mindig lapult egy könyv a táskájában. Már kisgyermekként is szeretett beleszippantani a frissen nyomtatott kötetek lapjaiba és habár még olvasni nemtudott, a képek alapján saját történeteket talált ki óvoda társainak.

Papírra vetett gondolatai azonban csak kamaszkorában láttak napvilágot, viszont onnantól kezdve nem volt megállás. Írásai több mint másfél évtizeden keresztül csak versek formájában jelentek meg, különböző irodalmi folyóiratokban és antológiákban, majd 2018-ban a „Bárányfelhők közt libabőr” című önálló verses kötetében kaptak helyet.

Időközben elvégezte a jogi egyetemet és ügyvéddé cseperedett. Azt azonban álmodni sem merte volna, hogy regényíró lesz.

Miután büszkén befejezte élete első regényét, naivan kiírta a végére: The end. Másnap egy félmaratoni futóversenyen vett részt, és gondolataiban elmélyülve, minden egyes kilométerkőnél egyre biztosabb volt abban, hogy ez még nem a vége volt. Valóban nem, ugyanis ez csak a kezdete volt egy trilógiának.

Vélemények