Nincs engedélyezve a javascript.
Vonzó - Vágyak iskolája 4.

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
5 399 Ft
Borító ár:
5 999 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
5 399 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Mi lehet fontosabb az álmainknál? Bailey Followhill a tökéletes lány. Kedves, jószívű, csinos, kontrollmániás. Megjelenése és modora kifogástalan. Szöges ellentéte bajkeverő nővérének, Dariának.
Leírás
Raktári kód:
221227
EAN:
9789635709366
Megjelenés:
2024.05.29.
Kötésmód:
puhatáblás
Oldalszám:
496
Nyelv:
magyar
Mi lehet fontosabb az álmainknál?
Bailey Followhill a tökéletes lány. Kedves, jószívű, csinos, kontrollmániás. Megjelenése és modora kifogástalan. Szöges ellentéte bajkeverő nővérének, Dariának.
Ám amikor kiváló teljesítménye épphogy közepessé válik a Juilliardon, Bailey látszólag nagyszerű élete gyorsabban foszlik szét, mint az elnyűtt szalagok a balettcipőjén. A pletykák főszereplőjévé válik. A zűrös diák, a drogos.
Lev Cole olyan különleges, hogy amihez csak hozzáér, az arannyá változik. Díjnyertes hátvéd és futballkapitány. Dél-Kalifornia legdögösebb pasija. Egy tipikus klisé.
Azonban Lev csak tengődik a barátnője mellett. Nem szereti. És az előtte álló karrierlehetőség sem érdekli. Két dolog fontos számára - Bailey és a pilótává válás -, ám azok elérhetetlenek. Csakhogy a fiú többé már nem elégszik meg azzal az élettel, amit mások választottak neki.
Vajon a szomszéd rosszfiú megmentheti a sérült lelkű „jókislányt”?
Az Amazon, USA Today és Washington Post bestsellerszerző L. J. Shen szívszorító regénye az embereket összekötő igazságokról... és az őket szétválasztó hazugságokról mesél.
„Minden érzelmet felsorakoztat.” - Brittney Sahin Wall Street Journal bestsellerszerző
„Szívszorító és gyönyörű.” - Ivy Smoak USA Today bestsellerszerző
„Az eddigi legjobb könyve.” - Monica Murphy New York Times bestsellerszerző
A szerzőről
L. J. Shen
L. J. Shen

L. J. Shen amerikai írónő napjainkban a romantikus irodalom egyik kiemelkedő és nemzetközileg elismert alakja. A szerzőnő bejárta a világot, sokféle kultúrát ismert meg és számos barátságot kötött a világ minden tájától. Jelenleg Észak-Kaliforniában él férjével, kisfiával, és ahogyan ő maga nevezi, pufók macskájával. Élvezi az élet apró örömeit, mint például a családjával és a barátaival tölteni az idejét, jó filmeket nézni és persze olvasni. Hetente három-öt könyvet olvas el és közben folyamatosan munkálkodik a saját szerzeményeivel.

L. J. Shen méltán kapta meg az Amazon, a USA Today és a Washington Post bestsellerszerző címet. Laza és egyedi stílusa olvasóit rendszerint elvarázsolja, könyveit szinte képtelenség letenni. Karakterei és történetei izgalmasak és magávalragadóak. Sokan a kategóriája legjobb szerzőjének tartják.

Fedezd fel a szerző további izgalmas kötetét és a Book24 nagyszerű erotikus könyvkínálatát.

Vélemények