Nincs engedélyezve a javascript.
Belső hangolás

Belső hangolás
52 zeneterápiás gyakorlat a kreatív

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
5 312 Ft
Borító ár:
6 990 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
6 291 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

A könyvben található zeneterápiás gyakorlatok és alkotói tevékenységek használatával a kreatív önfejlesztés útjára léphetünk! A gyakorlatok segítik saját érzelmeinek jobb megértését, a nem tudatosult lelki tartalmak megélését és feldolgozását!
Leírás
Raktári kód:
221655
EAN:
9789636301521
Megjelenés:
2024.05.30.
Kötésmód:
keménytáblás
Oldalszám:
237
Méret [mm]:
135 x 205
Nyelv:
magyar
A könyvben található zeneterápiás gyakorlatok és alkotói tevékenységek használatával a kreatív önfejlesztés útjára léphetünk! A gyakorlatok segítik saját érzelmeinek jobb megértését, a nem tudatosult lelki tartalmak megélését és feldolgozását!
Hallod a hangot, de nem tudod honnan érkezik? Érzed a ritmust, de nem tudod hová visz? Éled a zenét, de nem tudod, mit ad neked igazán?
Ösztönösen levegőt veszel, de nem tudod mennyit jelent, ha szabadon lélegzel? Dudorászol, de nem tudod, hogyan fogj neki a dalnak?
Paár Julcsi Belső hangolás című könyve kalandra hív: a benned rejlő alkotó én felfedezését célozza az 52, a zeneterápia-tudomány által igazolt módszerein alapuló gyakorlat, amit e lapok rejtenek.
A kötet segítségedre lehet, ha…
…túlterheltnek, stresszesnek érzed magad, mégsem tudsz kitörni a robogó hétköznapokból;
…túl sok rajtad a feladat és a felelősség, és vágysz a felszabadult, játékos énidőre;
…válaszúthoz érkeztél, és elbizonytalanodtál, ki vagy, mire vágysz és merre tartasz;
…szeretnéd megszerezni az önbizalmat, ami átsegít az akadályokon és segít megmutatni a világnak a benned rejlő tehetséget;
…újra és újra elakadsz az alkotás folyamatában, nem találod az inspirációt.
Ne aggódj, sem tiszta énekhangot, sem zenei előképzettséget nem igényelnek a hang- és zeneterápiás gyakorlatok, kizárólag bátorságot, hogy végre visszatalálj önmagadhoz!
Saját, belső munkád lenyomata lesz minden megélés és reflexió, ami a könyv 52 gyakorlata mentén alakul. Belőled fakad minden, ami a folyamat során megjelenik, ezért is fontos, hogy tudd: itt nincs helytelen válasz, téves megoldás vagy rossz döntés. Minden lépés, amit megteszel az úton, egy irányba vezet, saját tündöklő, megismételhetetlen belső hangod megtalálása felé.
Vélemények