Nincs engedélyezve a javascript.
A Nagy Kártyatúra

A Nagy Kártyatúra
avagy játszani szükséges

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
5 200 Ft
Borító ár:
5 200 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Európai kártyatúrára invitál e könyv, melynek során "könnyen telepíthető" szabadtéri játékok is sorra kerülnek. Egy kártyás vagy méta, teke, pétanque csapat igazi társasági létet biztosít, és a (társas) játék kitűnő szabadidős tevékenység - boldogító vidámsággal, trécseléssel.
Leírás
Raktári kód:
211806
EAN:
9786156549389
Megjelenés:
2023.01.25.
Nyelv:
magyar
Európai kártyatúrára invitál e könyv, melynek során "könnyen telepíthető" szabadtéri játékok is sorra kerülnek. Egy kártyás vagy méta, teke, pétanque csapat igazi társasági létet biztosít, és a (társas) játék kitűnő szabadidős tevékenység - boldogító vidámsággal, trécseléssel. Ne feledjük amit George Bernard Shaw mond "Nem azért felejtünk el játszani. mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani."

Összességében 44 játék szerepel a könyvben, de szó esik benne kártyaevolúcióról, kártyatörténetről, a magyar kártyatitánról, Szemere Miklósról, a néprajzi értékű kisiratosi kártyajátékokról, az opletányról a talján eredetű "paraszt" kártyajátékról, a titokzatos labét, vojta, capári játék mibenlétéről, a "hazai csöndesről", ászokról, disznókról, a véléről, no és a Piatnikról, kártyafajtákról, kártyalapokról.

Jó olvasgatást, jó játékot! :-)
Vélemények