Nincs engedélyezve a javascript.
Csakazértis szerelem

Jelenleg nem rendelhető
Korábbi ár:
4 324 Ft
Borító ár:
5 690 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
5 121 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

"Csak házas emberek tudják igazán megérteni, hogy hogy lehet valaki egyszerre nyomorult és boldog is." Chris Rock
Leírás
Raktári kód:
221405
EAN:
9789635685219
Megjelenés:
2024.05.17.
Kötésmód:
keménytáblás, védőborítóval
Nyelv:
magyar
"Csak házas emberek tudják igazán megérteni, hogy hogy lehet valaki egyszerre nyomorult és boldog is."
Chris Rock

Fiatal korunkban általában azért küzdünk, hogy megszerezzünk egy férfit, majd azért, hogy megtartsuk. Aztán sokak számára az válik fő kérdéssé, hogy hogy viselje el őt, ne adjisten hogyan szabaduljon meg ettől az egykor oly csodálatos férfitől. De miért lenne törvényszerű, hogy akiért eleinte ölni tudnánk, azt később meg tudnánk ölni? Valóban el kell veszítenünk a legjobb, legizgalmasabb, leginspirálóbb dolgokat, amiket egy párkapcsolat nyújtani képes? Miért ne őrizhetnénk meg hosszú évtizedeken át, és miért ne fedezhetnénk fel benne új dolgokat? Vagy új műsorhoz új férfi kell? Miért ne élhetnénk át a szenvedélyt, az intimitást, igen, a szerelmet csak azért, mert a bőrünk már csak egyre drágább krémeknek köszönhetően bársonyos? Miért lenne alacsonyabb az árunk a húspiacon, mert már nem fiatal pipik vagyunk, hanem öregedő tyúkok? Miért ne találhatnánk rá akár a B oldalon a másik felünkre, csak azért, mert az A oldal ezt nem pörgette ki nekünk? És egyáltalán: tényleg mindenkinek szüksége van egy állandó társra a boldogsághoz?

Jakupcsek Gabriella

*

Jakupcsek Gabriella A napos B oldal című bestsellerében már megmutatta: van teljes élet a negyvenen túl is. Legújabb könyvében, inspiráló beszélgetéseivel sok humorral és saját bölcsességeivel adja vissza a reményt, hogy akár még boldogok is lehetünk, élhetünk kiegyensúlyozott párkapcsolatban és velünk maradhat vagy éppen újra ránk találhat a szerelem.

Csakazértis szerelem!
A szerzőről
Jakupcsek Gabriella
Jakupcsek Gabriella

Jakupcsek Gabriella magyar újságíró, műsorvezető és tanár.

Számos vetélkedő vezetője és szereplője is volt már, vezetett magazin műsorokat és különböző show-kat, emellett pedig dolgozott már rádióban és könyveket is ír. Közel tíz évig dolgozott a Magyar Televízió szerkesztőjeként, műsorvezetőjeként és rovatvezetőjeként. Ezen kívül volt a TV2, a Danubius Rádió és az ATV munkatársa is.

Kiérdemelte a Legjobb Női Műsorvezető díjat, a Pro-Európa díjat, valamint az Antistigma-díjat. 

Az évek során Gabriellának számtalan kötete jelent meg, amelyek munkájából adódóan olyanok mint a beszélgetések. Véleménye szerint könyvei szubjektívek, lehet velük egyetérteni és vitatkozni is, csak egyet nem lehet: közömbösnek maradni.

Gyakran feszeget különböző tabutémákat, előszeretettel beszél az anyaságról, a gyermekvállalásról, a munkatapasztalatairól, továbbá arról, hogy számára mit jelent a nőiesség. Szerinte az önszeretet és önelfogadás elengedhetetlen ahhoz, hogy a lehető legboldogabban tudjuk felhasználni a rendelkezésünkre álló időt ezen a Földön.

 

Vélemények