Nincs engedélyezve a javascript.
Barack Obama szupersztár

Barack Obama szupersztár

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
1 521 Ft
Borító ár:
1 690 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
1 521 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Két elnöki ciklus és Biden elnökké választása után többé senki sem hiszi, hogy Barack Obama valamiféle divatfiguraként, netán szerencselovagként jutott volna a világ legfontosabb közhatalmi tisztségébe. Ettől azonban útja a Fehér Házig csak még izgalmasabb.

Leírás
Raktári kód:
162458
ISBN:
9789638516275
EAN:
9789638516275
Megjelenés:
2008.
Kötésmód:
puhatáblás
Oldalszám:
144
Nyelv:
magyar

Két elnöki ciklus és Biden elnökké választása után többé senki sem hiszi, hogy Barack Obama valamiféle divatfiguraként, netán szerencselovagként jutott volna a világ legfontosabb közhatalmi tisztségébe. Ettől azonban útja a Fehér Házig csak még izgalmasabb. A kenyai kecskepásztor unokája elkélpesztő pályát fut be, mely egy fehér édesanya és egy indonéz második férj jóvoltából vagy hibájából egy djakartai muzulmán iskolában kezdődik, később a Harvardon és a Columbia egyetemen folytatódik. Egy ügyvédi irodában gyakornokoskodunk Obamával, ahol egy Michelle nevű langaléta fekete lány eleinte észrevenni se hajlandó a jóképű és szorgalmas, megnyerő, de talán még nem eléggé magabiztos félvér fiatalembert, aki azonban a magánéletben, később a politikában, az eszelősségig kitartó, bámulatosan megfontolt és céltudatos.

A férfi, aki képes elérni, amit akar? Többről van szó.  A napjainkban hiánycikké vált politikai tisztességről. Miként a szerző – volt washingtoni tudósító – előszavában olvasható, ez a könyv “először is azért született meg, mert ez a kisfiúsan mosolygó, színes bőrű és egyéniségű politikus, minden emberi hibájával, fáradékonyságával, ismétlődő retorikai fogásaival és néha szembeötlő hiúságával együtt is jó benyomást tett rám. Másodszor pedig azért, mert már az első alkalommal, amikor az iowai előválasztás utáni győzelmi beszédét hallgattam, megelégedéssel töltött el az érzés, hogy a siker nem mindenütt és nem minden körülmények között gyanús.”Vélemények