Nincs engedélyezve a javascript.
Fejjel, kézzel, szívvel

Fejjel, kézzel, szívvel
Harc a méltóságért és a státuszért a 21. században

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
4 552 Ft
Borító ár:
5 990 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
5 391 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Az európai demokráciák többségét magasan képzett emberek hozzák létre, főként saját maguk számára, és ez sokaknak nem tetszik. Dióhéjban ez a könyvem mondanivalója, ami egy mondatban képes értelmezni az elmúlt évek politikai viharait Európában és az Egyesült Államokban.
Leírás
Raktári kód:
222283
EAN:
9786156436467
Megjelenés:
2024.06.19.
Kötésmód:
kartonált
Oldalszám:
448
Méret [mm]:
148 x 210 x 18
Nyelv:
magyar
"Az európai demokráciák többségét magasan képzett emberek hozzák létre, főként saját maguk számára, és ez sokaknak nem tetszik. Dióhéjban ez a könyvem mondanivalója, ami egy mondatban képes értelmezni az elmúlt évek politikai viharait Európában és az Egyesült Államokban.

A Fej, Kéz, Szív felosztás természetesen önkényes, mivel minden emberi cselekvésben találhatók kognitív, fizikai és érzelmi elemek, mégis hasznos lehet az európai demokráciák politikájáról és gazdaságáról való gondolkodásban. Ha igazam van abban, hogy az elkövetkező években szükség lesz a nélkülözhetetlen Kéz- és Szív-munkák felértékelődésére és a Fej mindenhatóságának korlátozására, akkor azt kell mondanom, hogy a Covid-járvány rendkívüli élménye valamivel gyorsabban vitt minket előre a helyes irányba."

David Goodhart (1956) brit újságíró. Politikatudományból és történelemből szerzett diplomát. Számos újság, köztük a Financial Times tudósítója volt, a BBC Radio 4 szerkesztője. Saját hírelemzőportálja a Prospect, 2017 óta a Policy Exchange kutatóintézet demográfiai, bevándorlási és integrációs egységének vezetője.
Magyarul megjelent könyve az Úton hazafelé (2019).
Vélemények