Nincs engedélyezve a javascript.
Úton hazafelé

Úton hazafelé
A populista lázadás és a politika jövője

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
3 640 Ft
Borító ár:
4 790 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
4 311 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

David Goodhart könyvéig senki sem vállalkozott arra, hogy a politikai lázadást mint választói attitűdöt ne elsősorban a baloldali politikai elit narratívája, azaz a gazdasági elszegényedés és elszigetelődés mentén tárgyalja. A szerző világosan meghatározott fogalmakra felfűzve, tudatosan szakít könyvében az eddig fősodratúnak mondható magyarázatokkal.
Leírás
Raktári kód:
222285
EAN:
9786156436450
Megjelenés:
2024.06.19.
Kötésmód:
kartonált
Oldalszám:
368
Méret [mm]:
148 x 210 x 16
Nyelv:
magyar
David Goodhart könyvéig senki sem vállalkozott arra, hogy a politikai lázadást mint választói attitűdöt ne elsősorban a baloldali politikai elit narratívája, azaz a gazdasági elszegényedés és elszigetelődés mentén tárgyalja. A szerző világosan meghatározott fogalmakra felfűzve, tudatosan szakít könyvében az eddig fősodratúnak mondható magyarázatokkal. Saját terminusai segítségével egy új megközelítéssel szembesíti az olvasót, amely nem a megszokott, jobboldali-baloldali törésvonallal magyarázza a társadalom változás iránti éhségét, hanem sokkal inkább annak két részre szakadt csoportja hagyományokhoz, kultúrához és etnikai identitáshoz való eltérő viszonya alapján.

David Goodhart (1956) brit újságíró. Politikatudományból és történelemből szerzett diplomát. Számos újság, köztük a Financial Times tudósítója volt, a BBC Radio 4 szerkesztője. Saját hírelemzőportálja a Prospect, 2017 óta a Policy Exchange kutatóintézet demográfiai, bevándorlási és integrációs egységének vezetője. E könyv folytatása a Fejjel, kézzel, szívvel, amely a Századvég Kiadó gondozásában jelent meg 2024-ben.
Vélemények